EGÉSZSÉGES ERDEI KÖRNYEZET    | AKTÍV PIHENÉS    | TERMÉSZETI ÉS KULTURÁLIS LÁTVÁNYOSSÁGOK    |SZÁLLÁS LEHETŐSÉGEK MINDEN KATEGÓRIÁBAN
    Szolgáltatás kategóriák

 


               Futárszolgálatok

               Vészhelyzet

               Programok a környéken

               Szálláshelyek belföldön

               Miskolci specialitások

               Egyéb szolgáltatások

               Praktikus eszközök a nyaraláshoz

 

Atlasz Ablak Kft. - Nyíregyháza

Cégünk nyíregyházi központtal végez nyílászáró forgalmazást és beépítést. Szolgáltatásunk teljeskörű, a bontást, törmelékelszállítást és a beépítés utáni helyreállítást is elvégezzük igény szerint.

Cím: 4400 Nyíregyháza, Hunyadi utca 53.

 

Falvarrás Miskolc

A falvarrás egy hatékony falszerkezeti beavatkozás, ami nagyobb bontás és felfordulás nélkül állítja helyre a meggyengült, megrepedt falazat stabilitását. Miskolci központú falvarró csapatunk országosan vállalja az épületek ezzel a módszerrel történő megerősítését. Szinte minden épület típusra alkalmazható.

Cím: Miskolc

 

Klíma szerelés | Szakáltech

Cégünk hosszú tapasztalattal vállal lakásklíma beszerelést és szervizelést. Elsődleges szolgáltatási területünk Miskolc, Kazincbarcika, Tiszaújváros és ezek környéke.

Cím: 3528, Miskolc, Duna u. 14.

 

Koncz Nyílászáró Kft. - Miskolc

Műanyag és fa ablakok beépítése, bontása, cseréje. Elsősorban Miskolcon és Budapesten illetve illetve ezek vonzáskörzetében működünk. Ablakcsere esetén 5 év garanciát vállalunk.

Cím: 3534 Miskolc, Stadion út 45.sz. 7.Lh. 1/1

 

Nemzetközi költöztetés | Top Solar Kft

A Top Solar Kft elsődleges profilja a nemzetközi költöztetés. Azon belül is főként a Magyarországra költöztetés. Ügyfelei között legnagyobb számban a Németországból Magyarországra költözők vannak, de gyakori a költöztetés Hollandiából, Svájcból, Franciaországból is. Ezen kívül a Németországból azon kívülre (pl. Mallorca) történő költöztetés is jelentős.

Cím: 8900 Zalaegerszeg, Fuvar utca 5.

 

Simer 95. Bt.

Cégünk Miskolci telephellyel rendelkezik, és itt szikvíz töltéssel és forgalmazással, illetve drótkerítések gyártásával és forgalmazásával foglalkozik az ezekhez kapcsolódó minden szolgáltatás és kiegészítő árucikkel együtt.

Cím: 3531. Miskolc, Kalló u. 39.

 

Sun Street Klíma

Cégünk lakásklíma értékesítéssel, beüzemeléssel, és karbantartással foglalkozik. Székhelyünk Maglódon van, így elsődleges működési területünk a Pesti oldal, illetve természetesen a közelebbi települések is: Monor, Pécel, Vecsés stb...

Cím: 2234 Maglód, Nap u. 5/c

 
ÁSZF   |  ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT   |  SZÁLLÁS DEBRECEN   | OLCSÓ SZÁLLÁS MISKOLC    | SZÁLLÁS ESZTERGOMBAN


Ha jártál már Miskolctapolcán, és van valamilyen tipped, tanácsod vagy esetleg véleményed az ide látogatók számára, itt megoszthatod.
Az alább megjelenő véleményekkel kapcsolatban a miskolctapolca.info üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal.
Ezen vélemények a Facebook oldalain lettek elhelyezve, harmadik személy által, így értük minden felelősség a Facebook-ot, és a feltöltő személyt terheli.