EGÉSZSÉGES ERDEI KÖRNYEZET    | AKTÍV PIHENÉS    | TERMÉSZETI ÉS KULTURÁLIS LÁTVÁNYOSSÁGOK    |SZÁLLÁS LEHETŐSÉGEK MINDEN KATEGÓRIÁBAN
    Szolgáltatás kategóriák

 


               Futárszolgálatok

               Vészhelyzet

               Programok a környéken

               Szálláshelyek belföldön

               Miskolci specialitások

               Egyéb szolgáltatások

               Praktikus eszközök a nyaraláshoz

 

ARTmatrica webshop

Az ARTmatrica webáruház egy szlovákiai székhelyű magyar cég, amely falmatrica gyártással és forgalmazással foglalkozik. Kínálatában a falmatricák mellett megtalálhatók a fali stencilek, festősablonok, csempe matricák, ajtó és bútormatricák illetve a 3D matricák is.

Cím: Meteorová 1489/1 , 040 12 Košice-Nad jazerom, Slovakia

 

Hotel Job Zentrum

A Hoteljobzentrum egy álláshirdető oldal, ahol elsősorban dél tiroli (Olaszország) és ausztriai szállodai illetve éttermi munkák találhatók.

 

Koncz Nyílászáró Kft. - Miskolc

Műanyag és fa ablakok beépítése, bontása, cseréje. Elsősorban Miskolcon és Budapesten illetve illetve ezek vonzáskörzetében működünk. Ablakcsere esetén 5 év garanciát vállalunk.

Cím: 3534 Miskolc, Stadion út 45.sz. 7.Lh. 1/1

 

Pólus Kárpátian Kft.

Szolgáltatásunk olcsó reptéri transzfer Miskolc, Eger, Tiszaújváros és ezek környéke, illetve Debrecen repülőtere és Budapest, Liszt Ferenc Repülőtér között. Ez a kényelmi szolgáltatás nálunk olcsóbban elérhető mint gondolná. Tekintse meg árainkat weboldalunkon!

 

Simer 95. Bt.

Cégünk Miskolci telephellyel rendelkezik, és itt szikvíz töltéssel és forgalmazással, illetve drótkerítések gyártásával és forgalmazásával foglalkozik az ezekhez kapcsolódó minden szolgáltatás és kiegészítő árucikkel együtt.

Cím: 3531. Miskolc, Kalló u. 39.

 

Vicces ajándékok

Ötletes, humoros és hasznos ajándékok minden alkalomra. Ajándék tippek, és ajándék vásárlás nagy választékban. www.ajandekmindenkinek.hu

 
ÁSZF   |  ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT   |  SZÁLLÁS DEBRECEN   | OLCSÓ SZÁLLÁS MISKOLC    | SZÁLLÁS ESZTERGOMBAN


Ha jártál már Miskolctapolcán, és van valamilyen tipped, tanácsod vagy esetleg véleményed az ide látogatók számára, itt megoszthatod.
Az alább megjelenő véleményekkel kapcsolatban a miskolctapolca.info üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal.
Ezen vélemények a Facebook oldalain lettek elhelyezve, harmadik személy által, így értük minden felelősség a Facebook-ot, és a feltöltő személyt terheli.