EGÉSZSÉGES ERDEI KÖRNYEZET    | AKTÍV PIHENÉS    | TERMÉSZETI ÉS KULTURÁLIS LÁTVÁNYOSSÁGOK    |SZÁLLÁS LEHETŐSÉGEK MINDEN KATEGÓRIÁBAN
    Szolgáltatás kategóriák

 


               Futárszolgálatok

               Vészhelyzet

               Programok a környéken

               Szálláshelyek belföldön

               Miskolci specialitások

               Egyéb szolgáltatások

               Praktikus eszközök a nyaraláshoz

 

ARTmatrica webshop

Az ARTmatrica webáruház egy szlovákiai székhelyű magyar cég, amely falmatrica gyártással és forgalmazással foglalkozik. Kínálatában a falmatricák mellett megtalálhatók a fali stencilek, festősablonok, csempe matricák, ajtó és bútormatricák illetve a 3D matricák is.

Cím: Meteorová 1489/1 , 040 12 Košice-Nad jazerom, Slovakia

 

Atlasz Ablak Kft. - Nyíregyháza

Cégünk nyíregyházi központtal végez nyílászáró forgalmazást és beépítést. Szolgáltatásunk teljeskörű, a bontást, törmelékelszállítást és a beépítés utáni helyreállítást is elvégezzük igény szerint.

Cím: 4400 Nyíregyháza, Hunyadi utca 53.

 

Falvarrás Miskolc

A falvarrás egy hatékony falszerkezeti beavatkozás, ami nagyobb bontás és felfordulás nélkül állítja helyre a meggyengült, megrepedt falazat stabilitását. Miskolci központú falvarró csapatunk országosan vállalja az épületek ezzel a módszerrel történő megerősítését. Szinte minden épület típusra alkalmazható.

Cím: Miskolc

 

Koncz Nyílászáró Kft. - Miskolc

Műanyag és fa ablakok beépítése, bontása, cseréje. Elsősorban Miskolcon és Budapesten illetve illetve ezek vonzáskörzetében működünk. Ablakcsere esetén 5 év garanciát vállalunk.

Cím: 3534 Miskolc, Stadion út 45.sz. 7.Lh. 1/1

 

Simer 95. Bt.

Cégünk Miskolci telephellyel rendelkezik, és itt szikvíz töltéssel és forgalmazással, illetve drótkerítések gyártásával és forgalmazásával foglalkozik az ezekhez kapcsolódó minden szolgáltatás és kiegészítő árucikkel együtt.

Cím: 3531. Miskolc, Kalló u. 39.

 

Tartósított virág - örök rózsa

Cégünk egy természetes eljárással tartósított valódi virágokat árul. Termékeink hosszú évekig a lakás díszei maradnak karbantartás nélkül. Megjelenésükben pont olyanok mint az élő virágok (hiszen azok is). Termékein között megtalálható az úgynevezett örök rózsa, rózsabox és szálas virág formájában valamint vegyes virágboxok, és jázmin boxok is.

 
ÁSZF   |  ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT   |  SZÁLLÁS DEBRECEN   | OLCSÓ SZÁLLÁS MISKOLC    | SZÁLLÁS ESZTERGOMBAN


Ha jártál már Miskolctapolcán, és van valamilyen tipped, tanácsod vagy esetleg véleményed az ide látogatók számára, itt megoszthatod.
Az alább megjelenő véleményekkel kapcsolatban a miskolctapolca.info üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal.
Ezen vélemények a Facebook oldalain lettek elhelyezve, harmadik személy által, így értük minden felelősség a Facebook-ot, és a feltöltő személyt terheli.