EGÉSZSÉGES ERDEI KÖRNYEZET    | AKTÍV PIHENÉS    | TERMÉSZETI ÉS KULTURÁLIS LÁTVÁNYOSSÁGOK    |SZÁLLÁS LEHETŐSÉGEK MINDEN KATEGÓRIÁBAN
    Szolgáltatás kategóriák

 


               Futárszolgálatok

               Vészhelyzet

               Programok a környéken

               Szálláshelyek belföldön

               Miskolci specialitások

               Egyéb szolgáltatások

               Praktikus eszközök a nyaraláshoz

 

Atlasz Ablak Kft. - Nyíregyháza

Cégünk nyíregyházi központtal végez nyílászáró forgalmazást és beépítést. Szolgáltatásunk teljeskörű, a bontást, törmelékelszállítást és a beépítés utáni helyreállítást is elvégezzük igény szerint.

Cím: 4400 Nyíregyháza, Hunyadi utca 53.

 

Autó akkumulátor szerviz és vásárlás Miskolcon

Miskolc belvárosában található akkumulátor szaküzletünkben személyautó, teherautó, motor és egyéb jármű akkumulátorokat árulunk széles választékban, illetve javítással és tanácsadással is állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Cím: 3527 Miskolc,Soltész N.K. Út 34.

 

BEN-KEL kerti grill

A BEN-KEL Kft. néhány éve kezdte meg a kerti grillezéssel kapcsolatos termékek gyártását. Előtte több mint 30 éves tapasztalatot szereztünk a kandallók gyártásában. A party grill asztalokon és flekkensütőkön túl legújabb termékünk a grill mozdony, ami a nyugaton már régóta kedvelt smoker eljáráshoz használatos eszköz.

Cím: 2009. Pilisszentlászló, Szentendrei út 19.

 

Hotel Hunor****

Négycsillagos wellness hotel, a Zempléni hegységben, Sátoraljaújhely város határában. A hotel szomszédságában található egy kalandtúra park, és számtalan egyéb kikapcsolódási és sportolási lehetőség van a közelben. Például a Magas hegyi kilátó vagy a libegő.

Cím: 3980 Sátoraljaújhely, Torzsás út 25

 

Koncz Nyílászáró Kft. - Miskolc

Műanyag és fa ablakok beépítése, bontása, cseréje. Elsősorban Miskolcon és Budapesten illetve illetve ezek vonzáskörzetében működünk. Ablakcsere esetén 5 év garanciát vállalunk.

Cím: 3534 Miskolc, Stadion út 45.sz. 7.Lh. 1/1

 

Miskolc Futár Futárszolgálat

Ha küldeményét, bármilyen oknál fogva, pár órán belül kézbesíteni kell, arra az egyetlen megoldás a futárposta. Magyarországon száznál több kis- és közepes vállalkozás kínálja ezt a szolgáltatást. Ez a leggyorsabb módja a csomagküldésnek, mivel a futárszolgálatok, alap esetben a rendelés leadását követően azonnal elindulnak a küldeményért, és viszik is a címzetthez.

 

Nemzetközi költöztetés | Top Solar Kft

A Top Solar Kft elsődleges profilja a nemzetközi költöztetés. Azon belül is főként a Magyarországra költöztetés. Ügyfelei között legnagyobb számban a Németországból Magyarországra költözők vannak, de gyakori a költöztetés Hollandiából, Svájcból, Franciaországból is. Ezen kívül a Németországból azon kívülre (pl. Mallorca) történő költöztetés is jelentős.

Cím: 8900 Zalaegerszeg, Fuvar utca 5.

 

Pontos Futár Futárszolgálat

Virágküldés, csomagküldés a leggyorsabban, a Pontos Futár Futárszolgálattal.

Cím: Miskolc, Budapest

 

Sajókeresztúri Horgásztó

Bő állománnyal rendelkező horgásztó Borsodban, Miskolchoz közel.

Cím: 3791 Sajókeresztúr, Szabadság utca

 

Simer 95. Bt.

Cégünk Miskolci telephellyel rendelkezik, és itt szikvíz töltéssel és forgalmazással, illetve drótkerítések gyártásával és forgalmazásával foglalkozik az ezekhez kapcsolódó minden szolgáltatás és kiegészítő árucikkel együtt.

Cím: 3531. Miskolc, Kalló u. 39.

 

Sun Street Klíma

Cégünk lakásklíma értékesítéssel, beüzemeléssel, és karbantartással foglalkozik. Székhelyünk Maglódon van, így elsődleges működési területünk a Pesti oldal, illetve természetesen a közelebbi települések is: Monor, Pécel, Vecsés stb...

Cím: 2234 Maglód, Nap u. 5/c

 

Túra Infó

Képek, információk, leírások és tippek a túrázás világából, Miskolctapolca és környéke túráival együtt.

 
ÁSZF   |  ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT   |  SZÁLLÁS DEBRECEN   | OLCSÓ SZÁLLÁS MISKOLC    | SZÁLLÁS ESZTERGOMBAN


Ha jártál már Miskolctapolcán, és van valamilyen tipped, tanácsod vagy esetleg véleményed az ide látogatók számára, itt megoszthatod.
Az alább megjelenő véleményekkel kapcsolatban a miskolctapolca.info üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal.
Ezen vélemények a Facebook oldalain lettek elhelyezve, harmadik személy által, így értük minden felelősség a Facebook-ot, és a feltöltő személyt terheli.