EGÉSZSÉGES ERDEI KÖRNYEZET    | AKTÍV PIHENÉS    | TERMÉSZETI ÉS KULTURÁLIS LÁTVÁNYOSSÁGOK    |SZÁLLÁS LEHETŐSÉGEK MINDEN KATEGÓRIÁBAN
   SZÁLLÁS KERESŐ
Szállás kategória:
Minőségi osztály:
SZÉP Kártya elfogadás:
Bankkártya elfogadás:
Saját étterem:
Saját parkoló:
Saját bár:
Saját medence:
Pezsgőfürdő:
Szauna:
Vezeték nélküli internet:
    Szállás kategóriák

 


               Hotelek Miskolctapolca

               Hotelek Miskolc

               Hotelek Lillafüred

               Panziók Miskolctapolca

               Panziók Miskolc

               Panziók Lillafüred

               Vendégházak Miskolctapolca

               Vendégházak Miskolc

               Vendégházak Lillafüred

 

Sun Street Klíma

2234 Maglód, Nap u. 5/c

E-mail cím: sunstreetklima@gmail.com

Telefonszám: 06-20-259-0519

Cégünk lakásklíma értékesítéssel, beüzemeléssel, és karbantartással foglalkozik. Székhelyünk Maglódon van, így elsődleges működési területünk a Pesti oldal, illetve természetesen a közelebbi települések is: Monor, Pécel, Vecsés stb...

Bemutatkozás

A lakásba szerelhető klíma készülékek szinte minden típusát forgalmazzuk. Az utóbbi időben ügyfeleink igénye jelentősen a hűtő fűtő klíma típusok felé fordult, amely készülékek komoly mínuszok esetén is képesek felfűteni az ingatlant, anélkül, hogy kültéri egységükben a fagy, vagy a kondenzvíz gondot okozna. Ilyen klíma készülékekből forgalmazzuk többek között a Fujitsu, a Polar, a Gree legkedveltebb gyártmányait.

A klíma szerelés, szervizelés egy meglehetősen bonyolult, sok oldalú kérdéskör, amiben nem árt tájékozottnak lenni felhasználóként sem. Ezért honlapunkon létrehoztunk egy kisokost, ami kifejezetten olyan cikkeket tartalmaz, amelyek hasznosak lehetnek bármely felhasználó számára, és ugyanakkor nem tartalmaznak nehezen (csak szakemberek által) érthető részeket.
ÁSZF   |  ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT   |  SZÁLLÁS DEBRECEN   | OLCSÓ SZÁLLÁS MISKOLC    | SZÁLLÁS ESZTERGOMBAN B541


Ha jártál már Miskolctapolcán, és van valamilyen tipped, tanácsod vagy esetleg véleményed az ide látogatók számára, itt megoszthatod.
Az alább megjelenő véleményekkel kapcsolatban a miskolctapolca.info üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal.
Ezen vélemények a Facebook oldalain lettek elhelyezve, harmadik személy által, így értük minden felelősség a Facebook-ot, és a feltöltő személyt terheli.