EGÉSZSÉGES ERDEI KÖRNYEZET    | AKTÍV PIHENÉS    | TERMÉSZETI ÉS KULTURÁLIS LÁTVÁNYOSSÁGOK    |SZÁLLÁS LEHETŐSÉGEK MINDEN KATEGÓRIÁBAN
   SZÁLLÁS KERESŐ
Szállás kategória:
Minőségi osztály:
SZÉP Kártya elfogadás:
Bankkártya elfogadás:
Saját étterem:
Saját parkoló:
Saját bár:
Saját medence:
Pezsgőfürdő:
Szauna:
Vezeték nélküli internet:
    Szállás kategóriák

 


               Hotelek Miskolctapolca

               Hotelek Miskolc

               Hotelek Lillafüred

               Panziók Miskolctapolca

               Panziók Miskolc

               Panziók Lillafüred

               Vendégházak Miskolctapolca

               Vendégházak Miskolc

               Vendégházak Lillafüred

 

Koncz Nyílászáró Kft. - Miskolc

3534 Miskolc, Stadion út 45.sz. 7.Lh. 1/1

E-mail cím: koncznyilaszaro@gmail.com

Telefonszám: +36-70/379-5039

Műanyag és fa ablakok beépítése, bontása, cseréje. Elsősorban Miskolcon és Budapesten illetve illetve ezek vonzáskörzetében működünk. Ablakcsere esetén 5 év garanciát vállalunk.

Bemutatkozás

Műanyag és fa nyílászárók nagy választékban. Műanyag ablak Miskolc és Budapest illetve ezek környéke. Az ablakok cseréjét igény esetén olyannyira teljes körűen el tudjuk végezni, hogy nem csak a régi nyílászáró bontását és elszállítását, hanem még az új ablak beépítése utáni helyreállítási-javítási munkákat is megcsináljuk. 100% elégedettségi garanciát vállalunk, ami azt jelenti, hogy ha Ön valamilyen szempontból elégedetlen, akkor a kifogásolt munkarészt az Ön igényének megfelelően javítjuk. Egyik legfontosabb termékcsaládunk a Veka műanyag ablak, amit nagy mennyiségben építünk be Miskolcon és Budapesten egyaránt. Ez a márka elnyerte a megrendelők tetszését, mert egyszerű, tartós és megbízhatóan teszik a dolgát. A nyílászárók cseréjét legtöbb esetben két hetes határidővel tudjuk vállalni. Weboldalunkon lehetőség van nagy számú referencia munkánk megtekintésére.
ÁSZF   |  ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT   |  SZÁLLÁS DEBRECEN   | OLCSÓ SZÁLLÁS MISKOLC    | SZÁLLÁS ESZTERGOMBAN B532


Ha jártál már Miskolctapolcán, és van valamilyen tipped, tanácsod vagy esetleg véleményed az ide látogatók számára, itt megoszthatod.
Az alább megjelenő véleményekkel kapcsolatban a miskolctapolca.info üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal.
Ezen vélemények a Facebook oldalain lettek elhelyezve, harmadik személy által, így értük minden felelősség a Facebook-ot, és a feltöltő személyt terheli.