EGÉSZSÉGES ERDEI KÖRNYEZET    | AKTÍV PIHENÉS    | TERMÉSZETI ÉS KULTURÁLIS LÁTVÁNYOSSÁGOK    |SZÁLLÁS LEHETŐSÉGEK MINDEN KATEGÓRIÁBAN
   SZÁLLÁS KERESŐ
Szállás kategória:
Minőségi osztály:
SZÉP Kártya elfogadás:
Bankkártya elfogadás:
Saját étterem:
Saját parkoló:
Saját bár:
Saját medence:
Pezsgőfürdő:
Szauna:
Vezeték nélküli internet:
    Szállás kategóriák

 


               Hotelek Miskolctapolca

               Hotelek Miskolc

               Hotelek Lillafüred

               Panziók Miskolctapolca

               Panziók Miskolc

               Panziók Lillafüred

               Vendégházak Miskolctapolca

               Vendégházak Miskolc

               Vendégházak Lillafüred

 

INFORMÁCIÓK SZÁLLÁSADÓKNAK

Tisztelt Látogatónk! Ha Ön szállás tulajdonos, és meg szerené jeleníteni szálláshelyét portálunkon, akkor az alábbi információkat kell tudnia. (Ha Ön más jellegű szolgáltatást szeretne megjeleníteni nálunk, akkor kérjük hívja a 20/521-4224 számot. )

PORTÁLUNKRÓL

Megjelenítheti nálunk szálláshelyét, amelyre látogatóink ezután árajánlat kéréseket küldhetnek. Amelyik árajánlat kérésből később vendégéjszakák valósulnak meg, az után a vendég által az Ön részére fizetett összeg 10%-át számlázzuk. A szolgáltatás mind az Ön, mind pedig a mi részünkről bármikor, indoklás nélkül felmondható.

Portálunk elsősorban abban különbözik a többi szálláshely gyűjtő weboldaltól, hogy mi vállaljuk, hogy nem alkalmazunk fizetett hirdetéseket. Így nem jelentünk Önnek konkurenciát például az adwords-ben, tehát kicsi a valószínűsége annak, hogy olyan vendég foglaljon rajtunk keresztül, aki egyébként is megtalálta volna Önt. Ehelyett a vendégeket a tartalmunkkal igyekszünk megfogni. Azzal, hogy minden szükséges információt megtalálnak nálunk Miskolctapolcáról, és e mellett csak mellékesen tartalmaz szálláshelyeket a portálunk. A portál Miskolctapolcát is népszerűsíti, és hozzájárul ahhoz, hogy olyan vendégek is ellátogassanak az Ön szálláshelyére, akik egyébként nem is biztos, hogy Miskolctapolcát választották volna üdülőhelyül.

Ha meg szeretné nálunk jeleníteni szálláshelyét, a következő a teendő

Ha még nem kapott tőlünk hozzáférést az adminisztrációs felülethez, akkor kérjük, töltse ki ezt az űrlapot! (ha kapott tőlünk e-mailt, és azon keresztül jött ide, akkor hozzáférést is kapott ugyanabban az e-mail-ben.)

Ha pedig már van hozzáférése az adminisztrációs felülethez, akkor lépjen be ide kattintva, és kövesse az ott található útmutatót!

Belépés az adminisztrációs felületre >>

Általános Szerződési Feltételek >>

ÁSZF   |  ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT   |  SZÁLLÁS DEBRECEN   | OLCSÓ SZÁLLÁS MISKOLC    | SZÁLLÁS ESZTERGOMBAN


Ha jártál már Miskolctapolcán, és van valamilyen tipped, tanácsod vagy esetleg véleményed az ide látogatók számára, itt megoszthatod.
Az alább megjelenő véleményekkel kapcsolatban a miskolctapolca.info üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal.
Ezen vélemények a Facebook oldalain lettek elhelyezve, harmadik személy által, így értük minden felelősség a Facebook-ot, és a feltöltő személyt terheli.