EGÉSZSÉGES ERDEI KÖRNYEZET    | AKTÍV PIHENÉS    | TERMÉSZETI ÉS KULTURÁLIS LÁTVÁNYOSSÁGOK    |SZÁLLÁS LEHETŐSÉGEK MINDEN KATEGÓRIÁBAN
   SZÁLLÁS KERESŐ
Szállás kategória:
Minőségi osztály:
SZÉP Kártya elfogadás:
Bankkártya elfogadás:
Saját étterem:
Saját parkoló:
Saját bár:
Saját medence:
Pezsgőfürdő:
Szauna:
Vezeték nélküli internet:
    Szállás kategóriák

 


               Hotelek Miskolctapolca

               Hotelek Miskolc

               Hotelek Lillafüred

               Panziók Miskolctapolca

               Panziók Miskolc

               Panziók Lillafüred

               Vendégházak Miskolctapolca

               Vendégházak Miskolc

               Vendégházak Lillafüred

 

Bartek Vendégház

A vendégházunk csendes ,de mégis központi helyen található.A buszmegálló 1-perc re van.A Nemzetközi hírű Barlang fürdőtől néhány métere található nagyon szép ősfás környezetbe, ezért egy pár perces sétával minden elérhető,nagyon szép játszó tér van a parkba , és csónakázó tó,de a fiataloknak még jó kikapcsolódást nyújt szintén a közelben lévő kalandtúra park vagy a bob pálya.A vendégházunk Apartmanját ajánlom idősebb ,vagy nehezen mozgó vendégek részére is. Címünk: 3519 Miskolc Katona József 2

Szobák száma: 3 db   Férőhely: 11 fő

Éden Vendégház

Az Éden Vendégháztól, a parkon át kellemes, pár perces sétával hamar elérhető a világhírű Barlangfürdő. A vendégház frekventált, ámde csendes környezetben található. A háztól körülbelül 100 méterre van ABC, kávézó, cukrászda és több étterem is. Nyáron lehetőség van a kertben grillezésre, bográcsozásra, szalonnasütésre. Parkolás zárt udvaron biztosított. Egész évben várjuk vendégeinket!

Cím: 3519 Miskolc, Bokros u. 6.

Szobák száma: 5 db   Férőhely: 14 fő

Faház Villa

Üdvözöljük oldalunkon! KEDVEZMÉNYES ÁRAKKAL, ILLETVE CSOMAGOKKAL VÁRJA KEDVES VENDÉGEIT MISKOLCKAPOLCÁN A FAHÁZ VILLA !!! Az európai hírű termálvizes barlangfürdő 200 méterre található, és alig 5 perces sétával elérhető.

Szobák száma: 3 db   Férőhely: 10 fő

Harsányi Vendégház

Miskolc Tapolca szivében, 700 m-re a Barlangfürdö bejáratától.Csendes zsákutca végén. 300 méteren belül ABC, Squash, éttermek, egyéb szórakozási lehetőségek. A zart udvaron komplett gyermekjatszoter van.

Szobák száma: 6 db   Férőhely: 17 fő

Mókus Apartman

Miskolctapolca nyugodt helyén, egyedülálló panorámával rendelkező, igényesen kialakított apartmanunk egész évben várja kedves vendégeit.

Cím: 3519 Miskolc, Fenyő u. 32.

Szobák száma: 3 db   Férőhely: 10 fő

Panoráma Vendégház

Vendégházunk Miskolc-Tapolca magaslati-telkén helyezkedik el, mely a gyönyörű panorámát biztosítja. (Transzfer)Több éjszakára érkező vendégeink Tiszai Pályaudvarról, vagy a miskolctapolcai busz végállomásról történő szállításáról igény esetén, egyeztetés után térítésmentesen gondoskodunk, csoport érkezése esetén a csomagokat szállítjuk.

Cím: Miskolctapolca Nyitrai utca 5.

Szobák száma: 10 db   Férőhely: 36 fő

Sallai Vendégház

Vendégházunk kellemes, zöldövezeti környezetben, Miskolc-Tapolcán, a Bükk-hegység lábánál mindössze 150 méterre található az Európában egyedülálló Barlangfürdőtől. Cím: Miskolc-Tapolca Trencséni út 3.

Szobák száma: 4 db   Férőhely: 10 fő
ÁSZF   |  ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT   |  SZÁLLÁS DEBRECEN   | OLCSÓ SZÁLLÁS MISKOLC    | SZÁLLÁS ESZTERGOMBAN   | Színvonalas vendégház Miskolctapolca


Ha jártál már Miskolctapolcán, és van valamilyen tipped, tanácsod vagy esetleg véleményed az ide látogatók számára, itt megoszthatod.
Az alább megjelenő véleményekkel kapcsolatban a miskolctapolca.info üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal.
Ezen vélemények a Facebook oldalain lettek elhelyezve, harmadik személy által, így értük minden felelősség a Facebook-ot, és a feltöltő személyt terheli.